fbpx

Juba aastaid oleme olnud tunnistajateks olukorrale, kus kõik suuremad ja väiksemad esimese isiku vaates tulistamismängud kas tammuvad kohapeal või liiguvad aina enam ja enam tuleviku poole. Tänu sellele on paljudes mängurites pead kergitama hakanud tüdimustunne ning üha valjemaks muutuvad palved, mis sooviksid vanade heade aegade tagasitulekut. Need vanad head ajad, mil mängija sai kehastuda Teise ilmasõja tandritel lahinguid pidavaks sõduriks. Ajad, mil käes ei olnud teps mitte laseritega varustatud tulevikupüssid ning granaadid ei paljastanud seinte taga peituvate inimkehade piirjooni. Kõik oli nii lihtne.

Hiljuti selgus, et vähemalt üks mainekas tulistamismängude seeria võib kaaluda ajas tagasi minemist. Ajarännakuga jäetakse aga Teine maailmasõda vahele ning liigutakse selle kõige esimese juurde – nimelt ilmus Šveitsi mängupoe World of Games kodulehele info sellest, et EA-le kuuluva Battlefieldi sarja viies osa leiab aset Esimese maailmasõja ajal. Praeguseks hetkeks on kodulehelt viide mängu ajastule siiski kadunud. Kas poe poolt lekitatud info vastab tegelikkusele või mitte, selgub juba selle aasta viimastel kuudel, kui uus Battlefield meieni jõudma peaks. Loodetavasti ei ole suurema osa meeskonna keskendumine Tähesõdadele varastanud nende lipulaeva purjedest tuult ning järgmine astumine Sõjatandrile on meeldejäävam kui eelmine…

Tegelik küsimus on jätkuvalt muidugi hoopis see, et millal võetakse aru pähe ja tehakse Bad Company kolmas osa? Päriselt, kaua ma selle järgi pärima pean?!

Allikas: GamesRadar