fbpx

Ma usun, et paljud meist mäletavad esimese Dead Islandi treilerit. See oli ilus, emotsiooniderohke, nukker ning pani paljusid innukalt ootama, millal ometi jõuab mäng meieni, et saaksime samu emotsioone ise mängides kogeda. Mäng tuli ning inimesed pettusid. Tegu oli ühe üpriski keskpärase esimese isiku vaates zombimänguga, mis pakkus tuttavlikke elemente, klišeelist lugu ning ohtralt tehnilisi vigu. Selle järg, Dead Island Riptide, jätkas samal lainel. Mõlemad mängud on jätnud külmaks nii kriitikuid kui ka mängureid, ent ometigi on tehtud sarjale veel ka MOBA (Multiplayer online battle arena) ning kolmanda isiku vaates kõrvallugu, mis samuti mõlemad kehvemapoolsed olid. Lisaks kuulutati paar E3 tagasi välja ka seeria teine osa, mille valmimine on kulgenud üle kivide ja kändude.

Viimaste aastate trend anda vanadele mängudele uus hingamine HD-versiooni näol jätkub nähtavasti koos Dead Islandiga. Internetti lekkisid pildid Best Buy (ja ilmselt ka teiste poodide) lettidele jõudvast Dead Island: Definitive Collectionist, mis sisaldab endas esimest osa ja Riptide’i uuendatud versioone, nende lisapakke ning täiesti uut 16-bitist eraldiseisvat seikluslikku igilidurit Dead Island: Retro Revenge’i. Kes arvas, et see hea idee on ning kes taolise komplekti järgi küsis, jääb siinkirjutaja jaoks hetkel müstikaks. Hetkeseisuga jõuab kollektsioon meieni 31. mail.

Kui hing aga zombimängude järgi ihkab, soovitame omaltpoolt hoopiski sama arendaja Techlandi poolt tehtud Dying Lighti, mis nii Andrile kui ka Martinile tunduvalt rohkem meeldis.

Allikas: Gematsu