fbpx

Sel nädalal lööb tuurid üles ja paneb mootorid nurruma Šveitsis 86. korda toimuv iga-aastane Genfi Rahvusvaheline Moto-show ning selle raames kuulutasid Microsoft, automänguseeria Forza Motorsport kauaaegne arendaja Turn 10 ning ekstravagantsete spordiautode looja Lamborghini omavahelise partnerluse uuele tasemele viimisest. Nimelt on järgmise Forza seeriasse kuuluva mängu kaaneautoks Lamborghini seni veel ilmumata uus mudel, Centenario. Järgmise Forza üheks tõmbenumbriks saabki justnimelt võimalus istuda virtuaalse Centenario rooli enne, kui keegi seda päriselus teha saab.

Lamborghini Centenario on seniste andmete järgi otsustades üpriski muljetavaldav elukas – oma V12 mootoriga toodab masin 770 hobujõudu, kiirendab 0-100 kõigest 2,8 sekundiga ning tema tippkiiruseks on enam kui 350 km/h.

https://www.youtube.com/watch?v=NXrH_QOYIyg

Rohkem lisainfot uue Forza Motorsport mängu kohta lubati jagada juba sel suvel, kui toimub järjekordne mängumess E3. Seni peame aga leppima eelmise osa mängimisega, mis juba üsna pea ka Windows 10 peale jõuab.

Allikas: Xbox Wire