fbpx

Nintendo on juba pikalt rääkinud oma järgmisest konsoolist, kuid saladuseloori on seni kergitatud vaid nii vähe, et fännid on ise otsustanud vahepeal selle kohta võltsuudiseid lekitada ja 3D-printeritest teoreetilisi puldikonseptsioone välja lasta. Nüüd on aga kompanii ametlikult välja öelnud ühe suure fakti – Nintendo NX ilmub ülemaailmselt 2017. aasta märtsikuus.

See ei ole aga kõik! Samuti said kinnituse pikaaegsed spekulatsioonid, et algselt 2015. aasta suvel eksklusiivselt Wii U konsoolile ilmuma pidanud The Legend of Zelda mäng lükkub samuti edasi aastasse 2017 ning lisaks Wii U versioonile ilmub ka mäng Nintendo NX peale.

Ma tean, mida te kohe ütlete. „Tänavune E3 saab olema põnev!“ Hoidke oma hobuseid, sest väidetavalt on Nintendo fookus ürituse ajal just Zelda mängul ning Nintendo NX kohta jagatakse infot kas varem või, mis veelgi tõenäolisem, hiljem. Ma ei tea, kuidas teiega lood on, aga minu uudishimu on nüüd kordades suurem!

Allikad: Nintendo, Twitter