fbpx

Hea küll, see ei ole eksklusiivselt lumelauamäng, ent mu point jääb sellegi poolest samaks. Juba aastaid on Ubisoft oma pressikonverentse üpriski suure pauguga lõpetanud – Watch Dogs, The Division, Rainbow Six Siege, Ghost Recon Wildlands… Võib-olla on meid ära hellitatud ning sellest tulenevalt tundus tänavune konverentsi lõppnoot nukramana kui eales varem kõlanud on, ent uhiuus avatud maailmaga segaspordimäng Steep, mis lubab kõrgetest lumistest mägedest lumelaua ja/või suuskade peal alla sõita või hoopistükis lendorava kostüümis liuelda, tundus korraliku lati alt läbiminekuna. Sest ma olen juba aastaid oodanud uue Splinter Celli mängu väljakuulutamist. Splinter Cell: Blacklist ilmus aastal 2013, seega aeg oleks justkui küps!

Soola raputas haavale ka asjaolu, et varem pressikonverentsi käigus kuulutati The Divisioni jaoks välja kolm erilist kostüümi, mis pärinesid teistest Ubisofti mängudest – Ghost Recon Wildlands, Rainbow Six Siege… ja Splinter Cell. Päriselt, Ubisoft? Sa teed mulle nii?

Steep ilmub juba selle aasta detsembris. Täpselt õige aeg pettuda selles, et meie jõulukingiks pole uus Splinter Cell!