fbpx

Trey Parkeri ja Matt Stone’i animatsiooniseriaalil põhinev South Park: The Stick of Truth oli suurepärane rollimäng, mis päästis frantsiisi sellele eelnenud halbade või äärmisel juhul keskpäraste videomängude küüsist. Nüüd, mõned aastad hiljem on meieni jõudmas mängule järjeosa, mis kannab nime South Park: The Fractured But Whole ning mis vahetab eelmises mängus võidutsenud rüütlite ja maagia temaatika välja superkangelaste vastu. Ubisofti pressikonverentsi Parkeri ja Stone’i osalusega segment oli kogu ürituse kõige mõnusam ja humoorikam osa, kus visati nalja ning näidati ka mängu uuenenud võitlussüsteemi.

Vaatamistväärt on ka mängu treiler, mis paljastab mängu lugu ning samal ajal pilab efektiivselt kõiki superkangelaste põhjal loodud filme ja frantsiise.

South Park: The Fractured But Whole ilmub selle aasta 6. detsembril PlayStation 4, Xbox One ja PC platvormidele ning kui mäng juba praegu ära osta, saavad kasutajad South Park: The Stick of Truth tasuta kaasa, et enne uue mängu tulekut vana meelde tuletada või seda esmakordselt kogeda.