fbpx

Microsoft alustas oma E3 pressikonverentsi hoogsalt, näidates meile enda ühe lipulaeva rolli täitva videomänguseeria Gears of War neljanda osa koostöövõimalust. Koos sellega tuleb tagasi ka Horde-mängulaad, kus üksi või koos sõpradega on võimalik üritada elus püsida, samal ajal, kui vastu tuleb lainetena aina rohkem ja rohkem vastaseid. Mängu produtsent Rod Fergusson paljastas, et kõiki koostöölaade on võimalik mängida ristvõrgus (crossplay), ehk Xbox One ja Windows 10 kasutajad omavahel. Lisaks – näitamisele tulnud video lõpus võis märgata ka ühte tuttavat nägu!

Koos uue Gears of Wari tulekuga paisatakse turule ports spetsiaalseid Xbox One Elite pulte, mille disaini kõnealune mäng ohtralt mõjutanud on.

Enne veel, kui lähed, viska pilk peale ka meie tehtud videole, kus võtsime luubi alla mõnda aega tagasi toimunud Gears of War 4 avatud mitmikmängubeeta.

Gears of War 4 saagidega varustatud automaadid maanduvad kõikide Xbox One ja Windows 10 kasutajate kätte selle aasta 11. oktoobril.