fbpx

StarCraft HD? Jah, Palun!

Kui StarCraft 1998. aastal ilmavalgust nägi, polnud sõna eSport veel isegi kasutusele võetud. Sellest hoolimata omas just see mäng kirjeldamatut rolli videomängude mängimise kui tõsiseltvõetava spordiala väljakujunemisel, mis tänapäeval omab miljonitesse ulatuvaid auhinnarahasid ja hõlmab oma võistlustega suuri staadioneid ning sadu tuhandeid vaatajaid.

Starcraft-1-2
Lisaks Windows ja Mac OS platvormidele ilmus StarCraft ka Nintendo 64 mängukonsoolil

Mängu arendaja Blizzardi kaitsvate seinte vahelt on välja imbunud infot, et pea kakskümmend aastat vanale, kuid siiani populaarsele videomängule plaanitakse anda uus elu ning seda, nagu mitmetele teistele vanadele mängudele eelnevalt, HD-versiooni näol. Allikate kohaselt avalikustatakse StarCraft HD käesoleva aasta septembrikuus ning rohkem infot tuuakse meieni ajavahemikul 4-5. november, mil toimub Blizzardi mängudele pühendatud üritus Blizzcon.

StarCraft HD saab omama parandatud graafikat ning kasutajaliidest, kuid tunnetuslikult ja mängumehhaanika poolest on tegu selle sama vana ja hea StarCraftiga, mida meist paljud oma lapsepõlves mängisid. Kas mängu on juba sellel aastal oodata, pole veel teada, kuid kes suudaks keelduda kaasajastatud nostalgiahetkedest?

Allikas: Kotaku