fbpx

Teleglitchi lühikoomiksid × 4

Eesti esimene mäng jõudis Steami digitaalsesse mängupoodi 24. juulil, aastal 2013. Tegemist oli loomulikult mänguga Teleglitch: Die More Edition, edasiarendus mängust Teleglitch. See ääretult raske roguelike žanri (sured korra, alustad uuest) esindaja vallutas kiirelt mängurite südamed. Seda näitab kasvõi Metacriticu hinne 84 (Die More Editioni metaskoor on 78) ning Steami mängurite väga positiivne arvamus. SteamSpy andmetel omab mängu üle 700 000 inimese. Muljetavaldav kas pole?

Teleglitch on lisaks kohalikele mänguarendajatele inspireerinud ka Eesti noori kunstnikke, kes on sellest tulenevalt loonud koomikseid. Täna esitleme teile Raido Kikase poolt tehtut. Teleglitchi lühikoomiksite esimese osa autor on Haematinon, teise osa Mari Pakkas ning kolmanda Veiko Klemmer.

Teleglitchi lühikoomiksid on väljavõte mängu näiliselt düstoopilisest maailmast, kajastades sündmuseid vahetult enne mängu algust (või selle alguses). Mängu tegevus toimub kaugel planeedil asuvas uurimisaamas, kus katsetatakse sõjaroboteid ja kloonitud lahingorganisme.

Teleglitch by RKikas1 Teleglitch by RKikas2 Teleglitch by RKikas3