fbpx

Oktoobrikuu PlayStation Plusiga kaasnenud mängud olid õudsad ja pakatasid põnevusest. Sel korral on asja veidike rahulikumaks tehtud ning mängud varieeruvad alates ühest ilusaimast kõndimissimulaatorist kuulsa ralliklassika kolmanda osani välja.

KUI OMAD PLAYSTATION 4 KONSOOLI

EVERYBODY’S GONE TO THE RAPTURE

Apokalüpsis toob endaga tavaliselt kaasa sünge, halli ja laastatud maailma. Mängustuudio The Chinese Room on stereotüübi aga peal peale pööranud ja pakub meile narratiivile põhinevat, ilusat ning igat moodi unikaalset postapokalüptilist elamust.

THE DEADLY TOWER OF MONSTERS

70ndad olid väga veidrad– hakati mõtlema utoopilistele tulevikuteemadele ning seetõttu leidsid ilmavalgust kõige veidramad tulnukafilmid eales. The Deadly Tower of Monsters laseb mängijal ise olla kolme filmistaari kingades, hävitades meeletutes kogustes maaväliseid elukaid.

KUI OMAD PLAYSTATION 3 KONSOOLI

DIRT 3

Aegumatu automänguseeria kolmas osa on vaieldamatult üks parimaid rallimänge, millele olen isiklikult käe külge saanud (ja mulle ei meeldi rallimängud). Sõita saab üle terve maailma, kas tavalises rallis või proovida uusi sõidutüüpe, alustades trikisõitmisest maailmakuulsa ralliässa Ken Blocki juhendamisel või tehes lihtsalt aja peale „sõõrikuid“.

COSTUME QUEST 2

Halloween on käes ning seetõttu on PlayStation sobitanud novembrikuu mängudesse ka ühe vastava toote. Costume Quest 2 on rollimäng, mis leiab aset kommi-ja-pommiööl ning hõlmab ajas rändamist ja kollide maha koksamist. Mis kõige lahedam – mida rohkem mängus edasi jõuda, seda rohkem arenevad ka karakterid. Seda aga omal moel, näiteks hundikostüümis mängija on mängu hilisemas staadiumis täielik libahunt. Seetõttu on Costume Quest 2 mäng, mis võib kõigile huvi pakkuda.

KUI OMAD PLAYSTATION VITA KONSOOLI

LETTER QUEST REMASTERED

Mängitav nii PS Vita kui ka PS4 konsooli peal tänu cross-buy süsteemile, Letter Quest toob meieni ühe unikaalseima mängu, mis eales tehtud.  Mängija on vikatimehe rollis ning peab võitlema kollidega, kasutades tähti, et moodustada uusi sõnu. Seda kõike selle nimel, et minna pitsat ostma.

PUMPED BMX+

Üks tuntumaid trikirattamänge üldse, Pumped BMX+ annab mängijatele võimaluse teha sadu erinevaid trikke üle maailma. Algselt mobiilidele ilmunud ning nüüd PlayStationil saadaval mäng on taaskord lisaks PS Vitale mängitav nii PlayStation 3 kui ka PS4 peal.