fbpx

Mitmikmängutulistamised, mille peaosas on koloriitsed kangelased, on viimasel ajal kohe eriti populaarseks muutunud. Näiteks maikuus pistsid teineteisega rinda kaks omavahel pisut erinevat, ent küllaltki sarnast mängu – Gearboxi Battleborn ning Blizzardi Overwatch. Kui esimene neist hääbus üsna kiirelt ning nüüd otsib võimalusi, kuidas taaskord mängurite tähelepanuvälja tõusta, siis teine neist on olnud üsnagi edukas algusest peale.

Peagi on nendega liitumas aga üks kolmas teos. Hi-Rez Studios (sama firma, kelle käe all valmis Smite) on mõnda aega nokitsenud oma järgmise projekti kallal, milleks on esimeses lauses mainitud žanrisse kuuluv Paladins: Champions of the Realm. Hetkel PC peal avatud beetas olev mäng on jõudmas ka konsoolidele – juba praegu saab ennast kirja panna PlayStation 4 ja Xbox One’i suletud beeta järjekorda ning jääda ootama, kas avaneb võimalus näha, kuivõrd palju see Overwatchiga ikka sarnaneb!

Erinevalt paljudest teistest (võibolla natuke liigselt inspiratsiooni pakkunud) sama žanri teostest, jääb Paladins peale oma ametlikku ilmumist tasuta mänguks. Tegemist on tõepoolest vaese mehe Overwatchiga 

Allikas: Paladins