fbpx

Algas Steami sügismüük!

Aknast välja vaadates võiks arvata, et talve asemel on pigem kevad tulemas, kuid digitaalseid mänge müüv platvorm Steam arvab teisiti ning käivitas oma suure sügismüügi. Mida see tähendab? Muidugi seda, et oma rahakott tuleb ära peita, kui ei taha kogu selle sisust ilma jääda!

steam-autumn-sale

Ma isiklikult olen viimastel aastatel Steami soodusmüükide ajal antud platvormi kasutamise lihtsalt lõpetanud, et mitte alluda kiusatustele, kuid head ja soodsad mängud vajavad ostmist… küll saab hiljem mõelda selle peale, kas me neid ka üldse mängida jõuame. Näiteks on hetkel saadaval üks selle aasta parimaid tulistamismänge DOOM -67% allahindlusega hinnaga 19,79€. Samuti on lõpuks (peale mitmeid aastaid) soodushinna külge saanud siiani edetabelites pesitsev GTA V, mida on hetkel võimalik omale hankida, käies välja 29,99€. Seevastu terve GTA IV kogumiku saab makstes 8,99€ ning Grand Theft Auto III triloogia, mis sisaldab endas mänge GTA III, GTA: San Andreas ja GTA: Vice City, hinnaga 7,49€. Kui aga teist tüüpi avatud maailm on teie teema, soovitame vaadata Far Cry seeria pakkumisi.

Lisaks eelpool nimetatuile on muidugi ka hulgaliselt teisi sooduspakkumisi, seega, kui teil pole antud hetkel midagi mängida, minge visake pilk peale Steami sügismüügile, mis lõppeb 29. novembri õhtul!

Allikas: PC Gamer