fbpx

Ubisoft jagab jõulukinke

Jõuluhooaeg on ametlikult alanud. Või noh, kui nüüd väga konkreetne olla, siis algas see peale seda, kui jaanipäeval viimased vorstid söödud said, aga see selleks. Detsember on ukse taga, lumi on hetkel küll alles taevas, aga 24. detsember läheneb hirmuäratava kiirusega – tuleb mõelda sellele, mida lähedastele kinkida (sokid on igavad!).

Ubisoft lõpetas igakuise tasuta mängude jagamise, kuid mitte jagamist üldiselt. Nimelt pandi üles enda isiklik jõulukalender, millel avaneb iga päev uus luuk, selle taga võib peituda kas mäng või midagi muud põnevat. Esimesed luugid on juba avatud, ent nagu taolised kalendrid ikka, kestavad need kuni 23. detsembrini. Hoia pilk peal!

30days

Kui iga päev avamas ei viitsi käia, siis teadjamad inimesed internetis on salaja kõikide luukide alla juba piilunud (me kõik oleme väiksena ühel või teisel hetkel salaja järgmise päeva šokolaadi ka ära söönud) ning kõikide pakkumiste nimekiri uitab internetis ringi. Eks see jää igaühe ostustada, kas rikkuda üllatus endale ära või mitte.

Häid (varajasi) jõule!

Allikas: Ubiblog