fbpx

Alles see oli, kui The Game Awardsil uut Death Strandingu treilerit näha saime. Mitte ainult ei vilksanud sealt läbi Guillermo del Toro, kellega Kojima ja Reedus koos Silent Hillsi tegema pidid, aga samuti saime näha uue mängu täiesti uut staari, kelleks on tuntud filmi- ja sarjastaar Mads Mikkelsen.

Senimaani on mõlemad treilerid kojimalikult ebamäärased, segased ja salapäraselt huvitavad olnud ning kui te arvasite, et paljud asjad jäid segaseks, siis ärge heitke meelt – te pole ainsad. Isegi Mads Mikkelsenil on raskusi, et dešifreerida seda saladusehunnikut, mis kannab nime Death Stranding. Antud fakt paljastus intervjuust, mille mees andis  väljaandele Birth, Movies, Death.

Lisaks tema mahukale filmikarjäärile tuli (ilmselgelt) teemaks ka Mikkelseni rollisooritus Hideo Kojima esimeses Konami-järgses videomängus. Selgus, et Mikkelseni arust oli Death Strandingu esimene treiler, mille peaosas oli Kojima hea sõber Norman Reedus, näitleja vaatevinklist vaadatuna tähelepanuväärne – emotsioonid, tunnetus ning sensuaalsus kõnetasid Mikkelseni ning selleks ei olnud vaja olla mängur.

Mikkelsen kutsus Kojimat geeniuseks ning ütles, et kui too talle stsenaariumit tutvustas, sai näitleja sellest vaid osaliselt aru. „Ma pean seda nägema, enne, kui ma seda mõistan“, väitis näitleja intervjuus. Samuti saime teada, et Mikkelseni rollisooritus Death Strandingus on (koos häälnäitlemisega) 100% motion-capture.

Allikas: Birth, Movies, Death