fbpx

Võime teda armastada või vihata, kuid fakt on, et Hideo Kojima on üks mängutööstuse suurimatest tähtedest. Seda kõnetab ilmekalt ka asjaolu, et Jaapanist pärit härrasmehele jagati öösel toimunud The Game Awardsil nii-öelda elutöö auhind, mis kandis nime Industry Icon (eelmise aasta üritus jäi legendaarsel mänguarendajal teatavasti tänu oma endise tööandja Konami keelu tõttu vahele).

Auhind ei olnud aga ainus põhjus, miks Kojima kohale tuli – mees jagas kõikidega oma sel suvel välja kuulutatud mängu Death Stranding uusimat treilerit. Kui eelmise video peaosas võisime näha Norman Reedust, siis sel korral oli üheks virtuaalseks võtmemängijaks teine varajast surma kogenud Silent Hillsi projektiga seotud olnud Guillermo del Toro. Lisaks temale võime näha Taani päritoluga tuntud näitlejat Mads Mikkelseni. Treiler avab pisut rohkem mängu universumi õõvastavat maailma ning ehk vihjab rohkem eelnevalt mainitud lõasüsteemile. Teoreetikutel saab lõbus olema!

Kuidas Sulle Death Strandingu uus treiler meeldib? Kas huvi on kasvanud mitmekordseks või peaks olema pigem pessimistlik? Ning millest hakkab rääkima mängu lugu? Nagu eelnevatel kordadelgi, on täna küsimusi rohkem kui eile…