fbpx

Yooka-Laylee ilmub aprillis!

Yooka-Laylee, üks seni huvitavaimatest Kickstarteri edulugudest, on olnud minu huviorbiidis juba ammu. Mängu taga seisavad endised Rare’i mängustuudio töötajad ning teades, et nende 90ndate toodang oli reeglina enam kui kompetentne (loe = väga hea!), on minu sisemine lõbusate platvormerite fänn ülimalt elevil.

Kui varem oleme pidanud ainult umbkaudu ennustama, millal me kõnealust teost ise mängida saame, siis nüüdseks võime seda ajaakent ehk pisut koomamale tõmbama hakata. Nimelt ilmus Microsoft Xboxi virtuaalse poe lehtedele üks konkreetne kuupäev – 11. aprill, 2017. Mängu saab hetkel eeltellida umbkaudu 35 naela eest ning sellega kaasneb kohene juurdepääs mängu Toybox demole.

Loodetavasti on tegu õige kuupäevaga ning ametlik teadaanne tuleb peatselt, sest ootamine on olnud pikk ja kannatlik. Õnneks on mul võimalik senikaua Banjo & Kazooie’t (ja teisi Rare’i üllitisi) mängida. Yooka-Laylee ilmub aga lisaks Xbox One’ile ka veel PC, PlayStation 4 ja Wii U platvormidel.

TÄIDENDUS: 

Playtonic ei raisanud aega ning värskelt ilmunud treiler kinnitas kuupäeva. Samuti saime teada, et Wii U versioon… jääb siiski vaid unistuseks.

Allikas: Eurogamer