fbpx

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, Ubisofti järjekordne mammutteos (mis lubab kõike, aga on siiski Ubisofti poolt tehtu), ilmub juba käesoleva aasta 7. märtsil. See tähendab vaid üht: mängust hakkab järjest enam kuulda olema. Kas ka peale mängu ilmumist, seda näitab juba aeg. (Ärge küsige, miks ma antud mängu suhtes negatiivselt meelestatud olen, uus aasta ja muu)

https://youtu.be/GAxqfY9dDEs

Pessimistlikusest hoolimata on Wildlandsi uus treiler rohkem kui kutsuv. Nii juhtub, kui ühes videos saavad kokku roheliste silmadega valge kiisu, lasersihik ning kaarte mängivad narkoparunid, mis võetakse kokku lööklausega: „Mõned on sõdurid, meie oleme kummitused“.

Kui vaadata aga Ghost Recon Wildlandsi mänguvideoid, saab kiirelt selgeks, miks ma kasutasin antud uudise algul väljendit, et tegu on järjekordse Ubisofti mänguga. Kõik elemendid on ju olemas: suur kaart, mitmikmäng, tornid, mida vallutada… sellel korral on lihtsalt autod, hipster-häkkerid või lumelauad asendatud narkokuritegevusega võitleva eliitüksuse vastu. Ubisoft, palun tõesta mulle, et oled võimeline ka midagi uuenduslikku pakkuma! Ehk annab vastuse suletud beeta, kuhu saab end veel kirja panna.

ghost-recon

Aga Ghost Recon Wildlandsi uus treiler on lahe, väga lahe! Sest kellele ei meeldiks kassid?

Allikas: PC Gamer