fbpx

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on üks neist viimaste aastate mängudest, mis hülgas üksikmängukampaania ning keskendus netipõhisele taktikalisele mitmikmängule. Kuigi suurem osa meie kollektiivist piirdus kunagi vaid beetaversiooni mängimisega, raporteeris Ragnar hiljem podcastis, et tegemist on üsnagi ägeda teosega. Nüüdseks, kui mängu väljumisest on möödas pisut üle aasta, on see läbinud mitmeid muutuseid ja uuendusi, mis selle vaid paremaks on teinud (umbes nagu see eelmise aasta parim (hiilimis)mäng).

Nüüd on kõikidel, kes pole antud mänguga veel jõudnud või julgenud tutvust teha, sellele käed külge panna, sest ajavahemikus 2-5. veebruar saab mängu kõikidel olemasolevatel platvormidel (PC, PS4, XBox One) tasuta proovida. Nagu ikka, jääb kogu salvestatud progress täismängu ostmise puhul alles ning õnneks on motivatsioon korralik, sest peale testversiooni lõppu on mäng lühikest aega saadaval 50% allahindlusega.

Ubisoft ei ole tasuta nädalavahetuse jooksul mängule mingeid piiranguid seadnud ning proovida saab kõiki erinevaid klasse, kaarte ja mängulaade. Küll jääb aga mängust välja teose värskeim lisa Operation Velvet Shell, mille ilmumispäeva me veel ei tea, kuid mille kohta avaldatakse lisainfot 5. veebruaril.

Allikas: Ubiblog