fbpx

Nintendo Switchi – Jaapani legendaarse mängukompanii uusima konsooli – ilmumiseni on jäänud vaid pisut üle kuu aja. Olgugi, et senimaani on veel mõningaid fakte, mille kohta meil vaid väga vähe (kui sedagi) infot teada, on huvi ja uudishimu sellegipoolest mäekõrgusel. Üheks suuremaks murekohaks on senimaani olnud konsooli hind – oleme spekuleerinud nii meie kui ka teised, kuid nüüd saame lõpuks välja käia ametliku hinna.

https://www.youtube.com/watch?v=3c6MWsEE884

Meie iganädalase podcasti viimases episoodis käsin välja teooria, mille kohaselt võiks Switchi kodumaine hind jääda kusagil 350 euro kanti. Tänu Euronicsi tootejuhi Jan Ristile võime hinnaküsimuse vastuse lukku panna – Nintendo Switch hakkab Euronicsi kauplustes kandma hinnasilti 349.99 €, püsikliendid saavad konsooli eeltellida soodushinnaga, milleks on 329.99 €. Saadaval on mõlemad variandid, nii hallide kui ka sinise-punase Joy-Coniga komplektid. Pärides esimese satsiga kodumaale jõudva konsoolikoguse kohta, kommenteeris Jan: „Kui näiteks eelmisel sügisel ilmunud NES Classic Editioni puhul võis pisut nuriseda, et neid kuidagi vähevõitu oli, siis Switchi korral ei tohiks mingeid probleeme olla!“

the_legend_of_zelda_breath_of_the_wild

Lisaks ootuspärasele The Legend of Zelda: Breath of the Wild tavaversioonile, mis hakkab maksma 59.99 € (püsikliendi eeltellimus 53.99 €), jõuab poodidesse ka kõnealuse teose limiteeritu väljalase ja seda hinnaga 79.99 € (püsikliendi eeltellimus 73.99 €).

Kõigile, kes soovivad uut Zeldat kohe esimesel päeval Switchil mängima hakata, teadmiseks, et eeltellimuste vastuvõtmisega alustatakse Euronicsi kodulehel üsna pea. Hoiame teid kindlasti kursis!

TÄIENDUS: Eeltellimine on alanud. Kui on soov endale Nintendo Switch soetada, tee seda Euronicsi lehel.

Allikas: Euronics