fbpx

Sniper: Ghost Warrior 3 ilmub laiemale publikule 4. aprillil, kuid enne seda antakse kõigile mänguhuvilistele võimalus CI Gamesi poolt loodud toodet avatud beetas proovida. Testsessiooni algusajaks on praegusel hetkel 3. veebruar.

Tasuta versioonis antakse mängijatele 2 missiooni – „Cut off“ ja „Blockout“ – kus praktiliselt mõlema ülesandeks on lihtsalt tappa palju vastaseid. Hea on see, et mängijale ei ole antud mingit kindlat viisi, kuidas oma eesmärk lõpule viia, vaid saab seda teha nii, nagu talle endale kohasem on – kas kõik terroristid kaugelt oma snaipriga maha nottida või lihtsalt hulljulgelt neile peale joosta. Peaasi, et ülesanne sooritatud saab.

Beetatesti korraldamine on CI Gamesi jaoks esmakordne tegevus ning sellega seoses ütles stuudio tegevdirektor Marek Tymiński: „Kuna tegemist on tehnilise katsetusega, siis me julgustame kõiki andma meile tagasisidet oma kogemustest läbi Steami foorumi“, lisades veel juurde: „Me loodame, et te naudite seda, mida mängite!“ Ennast saab kirja panna Sniper: Ghost Warriori kodulehel ning kuna tegu on avatud beetaga, saavad kõik registreerijad võimaluse mängu enne täisversiooni väljatulekut proovida.

Allikas: Sniper Ghost Warrior 3