fbpx

Kui sa omad Xbox One konsooli

Lovers in a Dangerous Spacetime

Avasta oma kosmoselaevaga neoongalaktikat, võitle armastusevastaste jõududega, päästa kinninabitud kosmoseküülikud ning väldi vaakumsurma – Lovers in a Dangerous Spacetime on kaasahaarav seiklus, kus võiduka lõpuni viib ainult meeskonnatöö. Kosmos on ohtlik paik, kuid sellele ei pea üksi vastu astuma. Teos on mängitav kuni nelja mängijaga.

Project CARS Digital Edition

Võidusõidufännide ja päris sõitjate poolt testitud ja heaks kiidetud Project CARS on hea näide sellest, kuidas on kuulatud fänne ja arvestatud nende ettepanekuid. Ilus pildikvaliteet ja sujuv juhitavus panevad end tundma tõelise juhina. Tuleb vaid valida sõitja ning kirjutada oma lugu motospordi ajalukku. Andrit jättis mäng ehk pisut ükskõikseks, ent proovida tasub seda sellegipoolest!

Kui sa omad Xbox 360 konsooli

Monkey Island 2: Special Edition

Veebruarikuu üllatab meid Lucas Artsi mängudega Xbox 360 konsoolil, üks nendest on seikluslik Monkey Island 2: Special Edition. Kui eelmise aasta Novembris saime saime proovida antud seeria esimest osa, on  nüüd järg teise osa käes, kus on kõike rohkem. Rohkem piraate! Rohkem seiklust! Rohkem ahve! Isehakanud piraat Guybrush Threepwood on lõbusal seiklusel, kus ta otsib kadunud aaret, üritab tagasi võita imeilusat Elaine Marleyt ja võitleb (nüüd siis juba) kurja zombipiraadiga.

Star Wars: The Force Unleashed

George Lucase valvsa silma all valminud teos toimub kolmanda ja neljanda „Star Warsi“ filmi vahel. Mängija on seekord pandud kurjami rolli – tegu on Darth Vaderi salajase õpilase Starkilleriga. Pealtnäha on kõik lihtne, hävitada kõik oma teel, kasutades üleloomulikke võimeid ja meisterlikke valgusemõõga tehnikaid. Või kas ikka on…?

Head mängimist!