fbpx

Watch Dogs 2 oli kordades parem kui selle eelkäija, ent see ei tähendaks, et tegu oleks olnud täiusliku mänguga. Sarnasele järeldusele võis jõuda ka jälgides teose müüginumbreid – Marcus Holloway seiklused virtuaalses San Franciscos võeti vastu jahedamalt kui Aiden Pearce’i jalutuskäigud kõledatel Chicago tänavatel… vähemalt rahakoti raudade lahtikangutamisi arvestades, sest kriitikutelt on mäng pigem kiita saanud.

Ometigi pole oodatust kehvemad müügitulemused piisavaks komistuskiviks seeria jätkumisel. Tulevik toob meieni kindlasti lubatud lisaosad ning samuti vihjatakse potentsiaalsele järjeosale. Viimase kohta leidub killukestena infot Watch Dogs 2 lõpumeetritelt, mis just äsja lisadialoogi näol uuenduse said. Selles heietavad kaks müstilist häält häkkeriterühmituse Dedseci uute harude teemadel, nende saateks aga koordinaadid, mis Google Mapsi sõnul meid Inglismaa pealinna Londonisse viivad.

Kas tegu võiks olla tõepoolest linnaga, kus leiab aset Watch Dogs 3? Või on tegemist lihtsalt väikese lisandusega mängu aina kasvavale mütoloogiale?

Allikas: Kotaku