fbpx

Eile kirjutasime, kuidas USA edasimüüja Target lekitas internetti järje paljukiidetud Middle-earth: Shadow of Mordorile. Päev hiljem on kuulujutust saanud reaalsus – Middle-earth: Shadow of War ilmub 25. augustil. Esimest mänguvideot näidatakse 8. märtsil, seniks peame leppime alloleva treileriga:

Shadow of Waris naasevad eelmise mängu peategelased Talion ja Celebrimbor, kes on nõuks võtnud sepistada enda võimusõrmus, et astuda vastu Sauronile ja tema orkiarmeele. Tundub, et vaenlaste ja asukohtade variatsioon on seekord ulatuslikum – treileris näeme sõrmusevaime ja nende kodukantsi Minas Morgulit.

Tagasi on ka Shadow of Mordori meeldejäävaks teinud nemesis-süsteem, mis seekord laieneb üksikutelt tegelastelt tervele kaardile. Väidetavalt mõjutavad mängija otsused nüüd lisaks orkikaptenite käekäigule ka ümbritseva maailma saatust, mis peaks looma igale mängijale unikaalsete elementidega kaardi. Nemesis-kindlused lubavad Talionil vaenlastelt üle võtta kantse, neid oma äranägemise järgi kujundada ja neis sõdalasi treenida.

Lisaks hõlmab Shadow of War järgijaid, kes, vastavalt mängija tegudele, toovad endaga kaasa kas lojaalsus- või kättemaksumissioone. Antud süsteem meenutab Mafia III-e, kus Lincolni otsustest olenevalt võisid ta kaaslased kas teda toetada või tema vastu pöörduda.

Middle-earth: Shadow of War saabub PlayStation 4 ja Xbox One konsoolidele ning PC-le 25. augustil.

Allikas: VG24/7