fbpx

Kõik, kes me oleme kunagi mänginud Counter-Strike’i, oleme vähemalt korra sattunud Dust2 mängima. Antud kaart on CS-i ajaloos tähtsal kohal ning kogunud aastate jooksul tohutult kuulsust. Dust2-s on tehtud vägagi muljetavaldavaid mänge ja muidugi ka ülemänge, alustades KQLY hüppelasust ja lõpetades Na’Vi-st pärit Simple’i B-poole võiduga. Kuid kahjuks on ka kõige ilusamatel ja vihatumatel asjadel lõpp…

dust2

 

Eelneval reedel, 3. veebruaril, avaldas Valve, et Dust2 nime kandev kaart eemaldatakse aktiivsete võistluskaartide seast ja asendatakse Infernoga, mis oli samuti eelnevalt eemaldatud. Kuigi kaart jääb endiselt mängitavaks tavamängjate seas, tähendab see endiselt ühe suurima eSpordi ajastu lõppu. Olgugi, et mõningatele professionaalsetele CS-i mängijatele muudatus meeldis, hakkavad nii mitmedki seda kaarti igatsema.

Dust2 viimased mängud toimusid eelneval nädalavahetusel IEM Katowice 2017 kvalifikatsioonis, nüüd peavad meeskonnad aga uuesti Infernos erinevaid strateegiaid harjutama hakkama. Eemaldatav kaart oli tavalise Dusti järeltulija ning ilmus 2001. aastal, olles disainitud David Johnstoni poolt.

Allikas: Kotaku