fbpx

Juba varasemalt oleme välja hõiganud hulga huvitavaid ettekandeid, mida 8. aprillil MängudeÖÖl kuulda saab. Kodumaised arendajad räägivad VR-istQuantum Breaki peastsenarist arutleb mängu ja teleseriaali hübriidi loomisest ning CD Projekt REDi missioonidisainer tutvustab The Witcher 3: Wild Hunti loomisprotsessi. Sel korral saab MängudeÖÖ loengusaal aga olema rahvusvahelisem kui kunagi varem ning täna kuulutame välja viimased kolm esinejat mitmest maailma eri nurgast.

Game Developer’s Doom Cycle

José Prieto (Sama Sama Studios)

José, a local indie game developer originally from Argentina, will walk us through his personal game development doom cycle. He’ll tell a personal story about falling in love with your projects, taking way too much time to release and wasting your time and money on things nobody will pay attention to.

José Prieto has been active in the gaming industry for over 10 years. Before founding Sama Sama Studios, he spent six years working for Gameloft, where amongst other things he helped to set up a branch in Indonesia and led a team of 100 developers.

*************************************************************

Mänguarenduspõrgu tsükkel

José Prieto (Sama Sama Studios)

Argentiinast pärit Eestis elav mänguarendaja José tutvustab kuulajatele oma isiklikku mänguarenduspõrgu tsüklit. Ta räägib personaalse loo oma projektidesse armumisest, väljalaskega liialt kaua venitamisest ning aja raiskamisest asjadele, mida keegi isegi tähele ei pane.

José Prieto on olnud mängutööstuses tegus üle kümne aasta. Enne Sama Sama stuudio asutamist töötas ta Gameloftis, kus muuseas aitas üles seada firma haru Indoneesias ja juhtis sajast arendajast koosnevat meeskonda.

Vidya Games

Brandon Marsh (Creative Mobile, Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor)

A fun and light hearted look behind video games, nostalgia, fandom and the realities of working in a game development team.

Brandon Marsh is originally from Canada and currently works in the Marketing team at Creative Mobile in Tallinn. He is also an instructor with the EEK Mainor Game Dev program and has been active in gaming since the 90’s.

*************************************************************

Vidya Games

Brandon Marsh (Creative Mobile, Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor)

Lõbus ja südamlik sissevaade videomängudesse, nostalgiasse, fännimaailma ja mänguarendusmeeskonnas töötamise reaalsustesse.

Brandon Marsh on pärit Kanadast ja töötab hetkel Tallinnas Creative Mobile’i turundusmeeskonnas. Lisaks sellele on ta instruktor EEK Mainori mänguarenduse ja disaini erialal ning on olnud mängutööstuses aktiivne alates 90datest.

One Small Step For Man, One Giant Leap For Baltic Gamers

Jonas Brazys (GameOn)

Jonas will be talking about Baltic gamers and what we have already achieved as a community to put ourselves on the gaming industry map. He’ll discuss what we have started doing, what we should keep on doing and what we could do better to make the Baltics a “to go” region for gaming industry leaders.

Jonas Brazys is the co-founder of GameOn expo in Vilnius, Lithuania, and also an eSports journalist and enthusiast. He’s a former eSports show host for the Lithuanian YouTube channel ZaismoDNR

*************************************************************

Üks väike samm inimesele, üks suur hüpe Baltikumi mängijatele

Jonas Brazys (GameOn)

Jonas räägib Baltikumi mängijatest ning sellest, mida siinne kogukond on juba saavutanud, et ennast mängumaailma kaardile upitada. Ta arutab, mida me teeme, mida peaksime edasi tegema ja mida saaks paremini teha, et Baltikum muutuks mängutööstuse liidrite jaoks huvipakkuvaks regiooniks.

Jonas Brazys on Vilniuses toimuva GameOn mängumessi kaasasutaja. Lisaks sellele on ta e-spordi entusiast ja ajakirjanik ning Leedu virtuaalspordile keskenduva YouTube’i kanali ZaismoDNR endine saatejuht.

MängudeÖÖ loengusaalis on näha ja kuulda palju ja veel rohkemgi! Täpse ajakava avalikustame lähipäevil.