fbpx

Aastaid tagasi, kui ma olin alles noor nolk ning minu lemmikuks mängumasinaks esimene Xbox (mitte Xbox One, sest noh, kohustuslikud naljad on kohustuslikud), oli üheks mu mängituimaks teoseks soomlaste poolt valmis vorbitud FlatOut.

Metsade, põldude ja karjääride vahel romurallitamine oli meeletult lõbus ning üheks põhjuseks oli see, et kui autod millelegi pisut suurema kiirusega otsa sõitsid, läksid nad üpriski mõlki. Vahel võis finišijoonest üle rulluda lausa miniatuurseks muutunud metallihunnik, mis vaid kaudselt autot meenutas. Sellest on möödas muidugi tükk aega ning ajad on muutunud – seeria märtsis ilmuva neljanda osa toovad meieni taaskord täiesti uued tegijad… ning see kajastub ka kesises mängupildis. Youtube’is võib otsa sattuda videole, kus mängitakse pisut karjääri mängulaadi ning see… näeb kohutav välja.

Bugbear, seeria algne arendaja, tegeleb aga hetkel sellega, et tänavu lõpuks oma Next Car Game projekt ehk mäng, mis kannab nime Wreckfest, ametlikult välja lasta. Vot seal saab juba metalli mõlkida!