fbpx

Hiljutises Redditis toimunud ristküsitluses kinnitas Ubisofti Assassin’s Creedi sisujuht Aymar Azaïzia, et stuudio on otsustanud oma tuntuima mänguseeria teleekraanile tuua.

Kuigi Ubisoft ei ole väidet veel kinnitanud, ei tule uudis üllatusena. Eelmisel aastal väitis Ubisofti tegevdirektor Yves Guillemot, et stuudio peab kõnelusi Netflixiga, et üks oma mänguseeriatest televaatajateni tuua, kuid toona ei avalikustatud, millised teosed läbirääkimiste laua taga jutuks tulid. Võttes arvesse, et Assassin’s Creedi näol on tegu Ubisofti edukaima intellektuaalse omandiga – ja ühe suurimaid kuldmune muneva hanega mängutööstuse ajaloos – pole taoline otsus üllatav.

Tõenäoliselt asub sarja tootma Ubisofti enda tele- ja filmistuudio Ubisoft Motion Pictures, mille resümeesse kuuluvad juba Raymanil põhinev telesari pealkirjaga „Rabbids Invasion“ ja eelmisel detsembril linastunud „Assassin’s Creedi“ film. Tundub, et linateose leige vastuvõtt Ubisofti ei morjendanud, sest väidetavalt töötatakse juba järje kallal.

Mõistagi usutleti Azaïziat ka tulevaste Assassin’s Creedi mängude teemal ning otsiti kinnitust kuulujuttudele, mille kohaselt kannab järgmine teos alapealkirja Empire ja leiab aset Vanas-Egiptuses. Mõistagi fännide uudishimu ei rahuldatud ning väidetavalt Empire’ist pärit lekkinud ekraanitõmmiste kohta väitis Azaïzia vaid, et piltidel nähtav mäng ei ole järgmine Assassin’s Creed.

Allikas: Gamespot