fbpx

Miniatuurne NES: Classic Edition osutus tunduvalt populaarsemaks kui Jaapani mängukompanii ennustada oskas ning eelmise nädala teated selle tootmise lõpetamisest tekitasid ohtralt kurbust ja pahameelt. Nüüd võib olla selgunud ka tolle otsuse põhjus.

Nimelt väidab anonüümne allikas ajaveebile Eurogamer, et Nintendo toob järgmisel aastal poelettidele samasse seeriasse kuuluva NESi järglase Super Nintendo. Miniatuurne mängumasin järgiks ülima tõenäosusega sarnast ülesehitust ja põhimõtet, seega lootust, et konsool internetiga ühildub ning sellele hiljem mänge juurde saab soetada, pole vast mõtet hellitada.

Mängude hulka, mida võiksime kõnealuses karbis kohata, kuuluvad Super Nintendo paremikus koha leidnud Super Mario World, Super Metroid, Donkey Kong Country, Star Fox, Super Mario Kart, The Legend of Zelda: A link to the Past ja paljud teised.

Loodetavasti võetakse arvesse NES Classic Editioni populaarsust ning järeltulija kogustega hätta ei jää. Samuti oleks tore, kui vähemalt puldijuhtmed pisut pikemad oleksid…

Allikas: Eurogamer