fbpx

Nintendo Switchi edukast algusest oleme juba varem kirjutanud ning tundub, et senimaani mängumasin väsimuse märke ilmutada ei plaani!

Põhja-Ameerikas ülimenuka stardi teinud konsool on seal müünud juba pea miljon eksemplari, samuti on populaarne olnud seadme üks avamängudest The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Nimelt on müüdud selle Nintendo Switchi versioone rohkem kui konsoole ennast!

Kuidas on olnud aga esimestel nädalatel lood Jaapanis, masina sünnimaal? Ning mida võime õppida siis, kui panna võrdluseks kõrvale maailma praegusel hetkel populaarseim mängukonsool PlayStation 4? Numbrid näitavad, et senimaani on Nintendo Switch igal nädalal konkurendile tagatulesid näidanud ning iga partii läbi müünud.

Sümbol esimese tulba numbrite järel tähistab sõna nädal ning sümblid Nintendo Switchi tulemuste taga tähistavad läbimüüki.

Nagu oleme ka varem öelnud, on hõiskamiseks veel liiga vara. Samas võib olla kasvõi pisutki optimistlik ning eeldada, et Wii U-le sarnase magnituudiga ebaõnnestumist me Switchi puhul siiski ei näe.

Allikas: Kotaku (X2)