fbpx

5 uut fakti Far Cry 5 kohta

Far Cry 5 esimene treiler ilmus eelmisel reedel ning koos sellega tulid ka küsimused. Nädalavahetusega oleme aga nii mõnegi fakti võrra targemaks saanud. Toome välja 5 huvitavat punkti, mis igale seeria uusimat osa ootavale fännile huvi peaksid pakkuma!

Mis vaevab Hope County südant?

Mis iial nõuab ta? See, et tegevus leiab aset USAs Montana osariigis on meile nüüd juba pikemat aega selge olnud, ent mis täpsemalt selle poti kaane all podiseb? Tuleb välja, et terve maakonna on enda valdusesse võtnud Eden’s Gate’i kultuslik rühmitus, kelle eesotsast võib leida kirikuisa Josephi ning tema käsilased. Võttes näiteks seeria eelmised numbrilised osad, mis paistsid silma meeldejäävate kurjamitega, on vast paslik ka siinkohal oodata, et Joseph keskmisest koloriitsem karakter on.

Kujunda enda tegelane ise!

Esimest korda seeria ajaloos hüljatakse eelnevalt valmis vorbitud peategelase idee – enam ei pea astuma saabastesse, mida kannab ülbe Ameerika noor nolk või lillelises särgis töllmokk. Sel korral saab määrata peategelase sugu ja nahavärvi ning kuigi Hope County saladusi uurima hakkav šheriffi asetäitja ei pruugi olla üdini ümberkujundatav (meenutagem The Divisioni ja Ghost Recon: Wildlandsi limiteeritud võimalusi tegelase loomisel), on tegemist siiski tervitatava lisaga.

Miks mängida üksi, kui seda saab teha koos sõbraga?

Far Cry 4 oli küll esimene mäng seerias, mis üksikmängu kampaanias koostöövõimalust tutvustas (Far Cry 3 pakkus koostöö võimalust eraldiseisva mängulaadi moel), ent see oli veidralt ülesehitatud ning liigselt piiratud. Far Cry 5 seevastu lubab terve loo otsast lõpuni koos sõbraga läbi mängida.

Maal või õhus, vahet pole!

Üksikisiku vaates tulistamismäng on juba esimesest osast peale pakkunud võimalust mitme erineva sõidukiga pikki vahemaid kiirelt läbida. Olgu nendeks siis kas autod, paadid, veidrad kolmerattalised masinad… Sel korral saame pikka nimekirja lisada ka lennukid ning traktorid (mis kinnitab, et Far Cry 5 on justkui üksikisikuvaates Ghost Recon: Wildlands, sest noh, seal olid ka lennukid ja traktorid…).

See on mäng, mille tõttu Ragnar Comedy Estonia avatud mikri õhtul esinema peab!

See oli vast rumal kihlvedu!

Allikad: Forbes, PC Gamer