fbpx

Darksiders 3 sai ilmumisakna!

Ei tea, kas tegemist oli kellegi inimliku veaga või huvitava THQ Nordic müügistrateegiaga, aga Darksiders 3 oli oma ilus ja võlus müügil Amazoni veebilehtedel enne, kui see ametlikult välja kuulutati.

Paistab, et 2017 on punapäiste mängukangelaste aasta. Ohjad on enda kätte saanud Apokalüpsise nelja ratsaniku õde Fury. Ta on saadetud alistama põgenenud seitset surmapattu ning tema teekond ulatub postapokalüptilises maailmas rännates taevalikesse kõrgustesse ning rusude all olevasse põrgupõhja.

Lugu on seatud Darksiders 2 samale ajateljele. Tekivad küsimused, kas oleks soovitavav esimesed osad enne ära mängida ning kas ma jään millegist ilma, kui ma seda ei tee? Games With Gold kasutajad said teha tutvust aprillikuul esimese osaga. Ajavahemik on piisav, et vahepeal saab ehk tutvustada ka teise teosega.

Mäng ilmub millalgi 2018. aastanumbri sees ning on mõeldud PC, PS4 ja Xbox One mängumasinatele.

Allikad: THQ NordicAmazon