fbpx

Dead Island 2 pole veel väljaski, kuid sellest hoolimata võib juba olla tegu ühe kõige autentsema zombimänguga eales. Just siis, kui kõik arvavad, et ta on lõplikult manalateed läinud, uimerdab Dead Island 2 taas lõrisedes ja lohisevate sammudega uudistetsüklisse, et aplalt rambivalgust hetkeks endale rebides oma olemasolu maailmale meelde tuletada.

https://www.youtube.com/watch?v=D6h987UqYr4

Deep Silveri poolt levitatav Dead Island 2 kuulutati algselt välja 2014. aastal. Spec Ops: The Line’i loonud stuudio Yager pidi mängu valmis saama järgneva aasta kevadeks, kuid elul olid teised plaanid. 2015. aastal anti teada, et Yageril ja Deep Silveril on erinevad arusaamad sellest, kuidas kõige ägedamalt zombisid mättasse lüüa ning koostöö lõpetati. Sama aasta suvel kuulutas Yager välja pankroti ja stuudio sulges lõplikul uksed. Viimati kuulsime Dead Island 2-st möödunud aasta märtsis, kui Deep Silver andis teada, et teose arendamise võtab enda kanda Suurbritannia stuudio Sumo Digital.

Mängu ümbritseva totaalse infopõua valguses võttis Eurogamer hiljuti Deep Silveriga ühendust ja uuris, mis seisu on teose arendus jõudnud. Vastuseks saadi, et Sumo Digital on Dead Island 2 kokku klopsimisega usinalt töös, Deep Silveri bossid on kõigega väga rahul ja kohe, kui ollakse valmis miskit laiema avalikkusega jagama, kuuleme sellest ka meie.

Nii et Dead Island 2 on ikka veel elus. Juhhei! Vist. Seni, kui teise osa kohta uut infot ootame, meenutame esimese Dead Islandi kõige meeldejäävamat osa – selle treilerit.

Allikas: Eurogamer