fbpx

Olen seda öelnud varem mitmeid kordi ning ütlen ka sel korral: Mafia III omab niivõrd ohtralt potentsiaali, et seda kurvem on tunnistada, kuidas suurem osa sellest rentslisse ringlema lasti.

Mängu peategelane Lincoln Clay on viimaste aastate üks ägedamaid ning põhimängu narratiiv (koos seda saatvate ilusate vahevideotega) oli ülimalt ambitsioonikas, ent mängitavus ja visuaalne külg lihtsalt ei jõudnud nendele järgi. Sisimas lootsin, et antud situatsiooni suudetakse lisapakkidega pisutki siluda. Esimene neist, Faster, Baby!, oli küll samm õiges suunas, ent see samm oli nii lühike, nii tilluke.

Jäin järgmist ootama.

Uusim lisaepisood, Stones Unturned, ilmus eile. Päris paljud said seda ka mängida ning – hea küll – parema tahtmise poolest oleksin seda saanud ka mina. Probleem seisnes selles, et mul oli hooajapääse juba varem lunastatud, Xboxil polnud Stones Unturned aga selle osaks määratud.

Kirjutamise hetkeks on probleem lahenduse leidnud, ent võttes arvesse, milline lati alt läbiminek Mafia III senimaani on olnud, ei ole 2K-l ega Hangar 13 just eriti palju eksimisruumi. Ometigi suudeti sellega hakkama saada ja kuigi PlayStation 4 peal ei olnud probleem niivõrd suurejooneilne, ei saanud ka Sony platvormi mängijad täiesti muretult lisapakki alla laadida.

Võtan Stones Unturnedi lähiajal ette ning siis peaks selguma, kas see suudab kastaneid tulest välja tuua. Tõenäoliselt mitte, aga ehk saab neid lõkke keskpunktist pisutki kaugemale nihutada.