fbpx

Maailma kõige kõvem (kui need mõned muud nüüd välja arvata) kossuvend Shaquille [sisesta üks tema mitmest hüüdnimest siia] O’Neal vallutab tänavu sügisel NBA 2K18 kossumänguseeria Legend Editioni kaane.

Ka Legend Editioneid on mitu erinevat, veel kallimal Gold-versioonil ilutseb Shaq hoopiski Lakersi särgis.

Koos Legend Editioniga kaasneb muidugi ka nii füüsilist kui ka digitaalset kraami, nagu poster, kleepsud, mängusisene raha ja muu säärane. Eelmisel aastal oli samal positsioonil Shaqi tiimikaaslane Los Angeles Lakersi aegadest – mullu korvpalliga lõpparve teinud Kobe Bryant. Viimast võib märgata ka mängu „pressiteatevideos“ (kasutan jutumärke seetõttu, et tegu on ilmselgelt treileriga).

NBA 2K18 (nii tavaversioon kui ka eelnimetatud Legend Edition) ilmub sel sügisel 15. septembril. Tavaversioon jõuab kõikmõeldavatele platvormidele, Legend Edition aga vaid praeguse põlvkonna konsoolidele (PS4, Xbox One, Nintendo Switch).