fbpx

Räägime aprillikuu numbritest!

1 000 000 – täpselt nii palju eksemplare müüs NieR: Automata aprillikuu alguseks

Juba varasemalt sai mainitud, kuidas teos laineid lööb ning seda iseloomustab suurepäraselt fakt, et vähem kui kuu ajaga on NieR: Automata suutnud müüa oma eelkäiast üle kolme korra rohkem mängukoopiaid. Yoko Taro hullumeelne geniaalsus kombineerituna Platinum Gamesi meisterliku võitlussüsteemiga teevad kindlalt just sellest teosest ühe selle aasta meeldejäävaima mängu!

30 000 000 – täpselt nii palju registreeritud mängijaid on Rocket League’i mängus autodega palli taga ajanud

Kui eelmisel kuul rääkisime palju on müüdud Rocket League’i mängukoopiaid, siis nüüd võime leida nende twitteri lehelt tänuavalduse kõikidele registreeritud kasutajatele. 2015. aastal ilmunud mängu edulugu jätkub. Soovime neile õnne ning ootame järgnevaid suuri numbreid!

1.05 – täpselt selline on Mass Effect Andromeda uuenduse number, mis parandas silma animatsioonid

Esimesed kümme tundi Mass Effect Andromeda galaktikas võisid pakkuda nii mõnelegi palju kõneainet seoses silmade animatsioonidega, mis aprillis leidsid endale õnneks silmnähtava lahenduse. Antud uuendusega paranesid kindlasti näoanimatsioonid, kuid jääb küsimus – kas kahju oli juba tehtud ning kui palju kõnealune probleem siiski lõpuks mänguarvustusi mõjutas?

30 000 000 – täpselt nii palju registreeritud mängijaid on osa võtnud Overwatchi võitlusest

Teine mäng, sama number, samas keskonnas – Overwatchi twitteri lehelt leiab tänuavalduse kõikidele registreeritud mängijatele. Number on märkimisväärne kui arvestada, et pea kolm kuud tagasi oli see number 5 miljonit väiksem. Tuues järjepidevalt uusi tegelasi ja kaarte näitab Blizzard, et selle numbri kasv ei aeglustu niipea.

Allikad: TwitterPlaystation LifestyleGamesRadarTwitter