fbpx

Räägime maikuu numbritest

70 000 000 – Täpselt sellise numbri on ületanud Hearthstone oma mängijate arvuga

See, et Hearthstone uudiste maailmas enam palju teemaks pole, ei tähenda, et teos oleks kuskile kadunud. Märkimisväärsed numbrid vajavad mainimist ning, nagu 2014. aastal ennustatud, on tõepoolest saanud sellest üks suurimaid võistlusepõhiseid kaardimänge.

12 000 000 – Täpselt sellise mängijate piiri ületas The Crew

See arv sai juba kuu esimeses pooles välja toodud, kuid kordamine on tarkuse ema. Ja kui see ei ajanud suud piisavalt lahti, siis ehk tegi seda uudis, et Ubisoft kuulutas välja ka The Crew 2.

1 000 000 000 – Täpselt nii palju on teeninud Overwatch

Palju õnne sünnipäevaks (tagantjärele). Õnnitleda võib nii tähtpäeva kui kui ka tulu puhul! Aastaseks saanud ning „Game of the Year Editioni“ välja lasknud teosest võibki kirjutama jäädagi, aga ma ei hoia teid pikemalt kinni, seega mäng välja ja pidu pidama!

5:14 – Täpselt nii kiiresti on võimalik läbida maikuus ilmunud Prey

Kolm päeva pärast ilmumist suudeti teos alistada juba 20 minutiga ning jäi üle küsida, kui mitu minutit või sekundit annab sealt veel välja pigistada? Voilaa!

3 000 000 – Täpselt nii mitu allalaadimist on tehtud tasuta mängule Let It die

Dark Soulsi või Nioh stiiliga teos on ehk isegi allpool radareid lennanud, kuid siiski on kokku kogunenud märkimisväärne mängijate arv. Tasub isegi proovida, sest mäng ei maksa ju midagi!

80 000 000 – Täpselt nii palju koopiaid on müünud Grand Theft Auto 5

Red Dead Redemption 2 võib edasi lükata küll, sest seni saab meelt lahutada jätkuvalt populaarse GTA5-ga. Ja kui ise ei mängi, võib alati vaadata kuidas teised mängivad (köhh-köhh, #GTAGolmapäev).

1 500 000 – Täpselt nii palju koopiaid on müünud NieR Automata maikuu lõpuks

Jätkuvalt müüginumbriteid kasvatav teos tundub alles hoogu koguvat ning ilmselt saame peagi järgmised NieRi numbrid ette võtta. Kui seni on olnud ikka veel kahtlus, kas mäng soetada, siis numbrid ja nende kerkimine peaksid rääkima enda eest.

Allikad: PC GamerUbiblogPolygonPolygonPlayStationLifeStylePolygonPlayStationLifeStyle