fbpx

Rütmimängud on tihtilugu veidrad. Võtame näiteks kasvõi esimese PlayStationi peal ilmunud PaRappa the Rapperi (mille uuendatud versioon pani küsima, kas see on üldse kunagi hea mäng olnud) ning masina järeltulijal ilmunud hullumeelne Gitaroo Man. Nüüd on aga kahe projekti eestvedajad kokku saanud, et uus rütmimäng valmis vorpida.

Hetkel Project Rap Rabbit nime kandva üllitise eest vastutavad Masaya Matsuura ja Keiichi Yano tahavad, et tegemist ei oleks pelgalt rütmitagumisega (nagu seda oli PaRappa), vaid et mängija suudaks kontrollida tervet räppi. Selle tarbeks on mängu planeeritud näiteks dialoogipuud, mida mööda liikudes oma räppi kujundada saab.

Kõlab hästi? Noh, tuleb arvestada, et härrased soovivad mängu käimalükkamiseks üle miljoni dollari – selle näol on tegemist minimaalse summaga, mis tooks mängijateni kuuest levelist koosneva PlayStation 4 teose. Suurema toetuse kogunemisel lubatakse levelite arvu tõsta kuni kaheksani. Lisaks on kõrgemate sihtmärkide puhul kavas ka Xbox One’i ja Nintendo Switchi versioonid. Mäng ilmuks esimeste eelduste kohaselt 2018. aastal.

Project Rap Rabbit kõlab ägedalt – räppi sisaldavaid rütimänge võiks alati rohkem olla. Aga teate, mida veel võiks rohkem olla? Sisu!

Allikas: Kickstarter