fbpx

Internetti on lekkinud järjekordne pilt järgmisest Assassin’s Creedi mängust ning kolm erinevat Eurogameri allikat on kinnitanud, et tegu on tõepoolest autentse infoga.

Foto postitas Redditisse kasutaja shoutouttoashraf, mis on nüüdseks kustutatud, kuid näib viitavat Ashraf Ismailile, Ubisofti töötajale, kes lõi kaasa Assassin’s Creed IV: Black Flagi arendamisel ja on hetkel hõivatud veel avalikustamata projektiga Ubisoft Montreali jaoks. Pildil näeme vibu, noolte ja kilbiga varustatud mängijategelast paati käsitlemas. Fotot lähemalt uurides selgub, et parasjagu läbitakse missiooni „Assassinate the Crocodile“ ning mängija ülesandeks on kas jälitada või minna koos Shadya-nimelise tegelasega Khenuti villasse. Khenut on reaalselt eksisteerinud ajalooline isik, kelle kaasaks oli umbes 2300. aastat eKr valitsenud Egiptuse vaarao Unas.

Seeria eelmine mäng, Assassin’s Creed Syndicate, ilmus 2015. aastal.

Eelmisel nädalal lekkis WWG.com vahendusel, et seni koodnime Empire kandnud väljakuulutamata teos saab pealkirjaks Assassin’s Creed: Origins ning mängust saab kõikide eelnevate seeria teoste eellugu. Tundub, et Originsi tegevus leiab tõepoolest aset Vanas-Egiptuses ning sarnaselt üle-eelmise aasta Syndicate’iga on mängus mehe ja naise näol kaks mängitavat tegelast. Väidetavalt pannakse sel korral vähem rõhku lineaarsusele ning suurem roll jääb avastamisele. Tegelaste arendamise süsteemid pole väidetavalt keskse looga tihedalt seotud ning anonüümsed mänguga seotud allikad on teost võrrelnud Bethesda Skyrimiga. Mõistagi saab olema taaskord tegu suurima Assassin’s Creediga eales – Origins peaks seeriasse tagasi tooma merelahingud (teose kallal töötab väidetavalt suurem osa Black Flagi meeskonnast) ning lisaks Egiptusele saab võib-olla olema võimalik avastada ka muid Vahemere-äärseid alasid, näiteks Vana-Kreekat.

Tänvavune E3 on kõigest mõne nädala kaugusel. On ülimalt tõenäoline, et seal toimub ka Assassin’s Creed: Originsi ametlik avalikustamine.

Allikas: Eurogamer