fbpx

Ubisoft on koostöös Behaviour Interactive’iga arendamas Assassin’s Creed Rebellionit – unikaalse visuaalse stiiliga iOSi ja Androidi seadmetele mõeldud tasuta rollimängusugemetega teost, mis viib tagasi 15. sajandisse.

https://www.youtube.com/watch?v=phIiMgozRp4

Assassin’s Creed Rebellion teeb mängijale ülesandeks isikliku palgamõrtsukate vennaskonna ülesehitamise, kodubaasi arendamise ja mõistagi Templirüütlitele kaigaste kodaratesse loopimise. Teose 40-pealine tegelastenimistu hõlmab tuntud nimesid nagu Ezio, Aguilar, Shao Jun ja Macchiavelli, kui ka 20 värsket Rebellioni tarvis loodud karakterit. Kuidas kõik need eri ajastutel elanud randmenoaentusiastid ühe laua taha on kogutud, kuulen ma sind küsimas. Väidetavalt on süüdi uut tüüpi Animus, mis võimaldab mitme mõrtsuka mälestusi kokku sulatades luua kattuvaid minevikupilte.

Sarnaselt eelmise aasta lõpus linastunud „Assassin’s Creedi“ filmile leiab Rebellioni tegevus aset 15. sajandil Hispaanias inkvisitsioonikohtu terrori kõrgajal. Mängu keskne idee näib seisnevat oma peakorteri arendamises, mis omakorda võimaldab mängijal paremini treenida mõrtsukaid ja hankida vingemat varustust. Põhjalik ettevalmistus tuleb kasuks missioonide puhul, mida on võimalik läbida korraga kuni kolme tegelasega. Erinevate karakteride tugevused ja nõrkused hakkavad eri tüüpi missioonide puhul mängima olulist rolli.

Ubisofti sõnul ilmub Assassin’s Creed Rebellion varsti iOS-i ja Androidi seadmetele.

Allikas: Ubiblog