fbpx

Tänavuse E3 vast suurimate üllatajate ja/või uudispommide hulka kuulunud Beyond Good and Evil 2 treiler nägi küll äärmiselt äge välja, ent mängust endast me aimu ei saanud. Nüüd on Ubisoft väljastanud esimese video, mis võib teosest pisut mekki anda.

Kuna tegemist on kõigest tehnilise demoga, ei anna see edasi konkreetset ideed mängitavusest, ent kuulates Ubisofti pressikonverentsi lõpus pisara poetanud Michel Anseli mõtteid saame aru, kuivõrd ambitsioonikad ideed ta peakolus liiklevad. Nagu videost näha võime, on mängija kodubaasiks suur kosmoselaev, mille sees on teine, pisut väiksem kosmoselaev.

Lisaks sellele, et mängija saab planeedi pinnal oma rakettseljakotiga ringi hõljuda, on võimalik enda pisema laeva abil kiirelt pikki vahemaid läbida ning isegi kosmosesse lennata. Ansel mainib, et mäng hakkab sisaldama mitmeid erinevaid mitmekülgsete piirkondadega planeete, millede vahel laeva abil rännata saab. Kõlab ambitsioonikalt… ning ka vägagi tuttavalt.

Oh ei…