fbpx

Tänavune E3 on kohe-kohe ukse taga ning selle ootuses on paslik visata pilk peale mõningatele asjadele, mida Level1 kollektiiv maailma suurimalt elektroonikamessilt ootab!

Death Strandingu mängupilt ja/või ilmumiskuupäev

Iseseisva Hideo Kojima esimene videomäng Death Stranding on senimaani ääretult intrigeeriv tundunud, kuid ühel hetkel enam ei jaksa vaadata, kuidas alasti Norman Reedus rannas surnud vaalasid imetleb või millest Mads Mikkelsen aru ei saa. Me julgeme väita, et aeg on küps – maailm tahab teada, milline mäng päriselt hakkab olema või millal sellele ise käed külge saab panna.

Uus Splinter Cell

Sam Fisherit ennast pole küll ammu näha olnud, ent tema ikooniline kostüüm jõudis nii The Divisionisse kui ka Ghost Recon: Wildlandsi.

Päris ausalt kohe, Ubisoft! Mitu aastat te meid õrritate? Aastast aastasse lõpetate te enda pressikonverentse päris korraliku pauguga… kui Steep välja arvata. Seeria viimane teos, Splinter Cell: Blacklist, ilmus aastal 2013. Sellest ajast alates on piisavalt vett merre voolanud ning oleks aeg vanameister Sam Fisher varjusurmast tagasi tuua. Kaua te neid assassiine ikka lüpsate!

Ilmumiskuupäevad PS4 mängudele

Sony eelmise aasta pressikonverents koosnes mitmestki ägedast videomängust, millel oli üks ühine näitaja – mitte ühegi puhul neist ei saanud me teada, millal see reaalselt ilmuvad. Sel korral võiksid Sony pealikud seega konkreetsemad olla ning paljastada need kuupäevad, mil mängud nagu God of War, Days Gone ja Spider-Man meieni jõuavad.

Project Scorpio

Kindlasti on Xbox One’i järgmine aste üks ürituse huvitavamaid aspekte – on ju tegu masinaga, mida teoreetiliselt juba praegu maailma kõige võimsamaks mängukonsooliks kutsuda saab. Loodetavasti näeme Microsofti pressikonverentsil masina välimust, hinda ning esimesi suurteoseid, mis selles peituvat riistavara täies väärtuses ära hakkavad kasutama (lisaks uuele Forza Motorsport mängule, muidugi). Ja noh, päris nimi oleks ka äge.

Bloodborne 2

Kasvõi seepärast, et Margus lubas endale Hunter’s Mark tätoveeringu teha, kui Bloodborne 2 reaalsuseks saab. Muu on teisejärguline!

Otse loomulikult tahame näha ka ohtralt uusi ja huvitavaid mänge ning üllatusi. Kõik see selgub aga juba loetud päevade pärast!