fbpx

Rohkem kui nädal tagasi esitatud küsimus „Kas on tulemas Life is Strange eellugu?“ sai positiivse vastuse! Episoodiline seiklusdraama Life Is Strange jättis paljutki seletamata – kes oli Rachel Amber ning mis toimus selle viie aasta jooksul kui Maxi ei olnud? Life is Strange: Before the Storm hakkab nendele küsimustele vastuseid andma.

Kolme episoodiga loo sündmustekeeris tiirleb seekord Chloe ja tema parima sõbranna Rachel Amberi suhete ümber. Maxi ja tema ajas rändamise võimete puudumisel tuleb oma valikud teha kindlasti hoolikamalt ning kas ja kuidas on seotud antud eellugu ka tulekul oleva Life is Strange teise osaga, hakkame nägema vähem kui kolme kuu pärast.

Life is Strange: Before the Storm on juba eeltellitav ning esimene episood jõuab mängijateni 31. augustil PC, PS4 ja Xbox One’i mängumasinatel.