fbpx

Selle aasta esimene suvekuu on meieni jõudnud ning see tähendab seda, et ka PlayStation Plus toob uusi mänge!

KUI OMAD PLAYSTATION 4 KONSOOLI

KILLING FLOOR 2

Killing Floor 2 on zombimäng, mille isiklikult ostsin niipea, kui see PlayStationi poodi maabus ning siiamaani on see üks mu enimmängitumaid teoseid. Kuni 6 inimest saavad madistada väga paljudel erinevatel kaartidel – olgu nendeks Pariisi varemed, tuumaplahvatusest läbi käinud linn või Antarktika sõjaväebaas. Lisaks sellele on iga matši lõpus ka bossivõitlus, kuid need varieeruvad ainult kahe ebardi vahel.

LIFE IS STRANGE

Life is Strange on episoodiline mäng, mille teine osa hiljuti välja kuulutati. Teos keskendub fotograafiatudengile Maxile, kellel on võime ajas tagasi rännata ning muuta oma valikuid. Paistab, et ongi just õige aeg end teiseks osaks valmis seada!

KUI OMAD PLAYSTATION 3 KONSOOLI

ABYSS ODYSSEY

Abyss Odyssey on midagi kaklusmängu laadset, kombineerides elemente näiteks nii Street Figheri kui ka Super Smash Bros’ seeriatest. Tegevus toimub 19. sajandi Tšiilis ning eesmärgiks on kolki anda ühele pahale nõiale. Kõvasti, kõvasti kolki.

https://www.youtube.com/watch?v=xQcz084Lf3Y

WRC 5: WORLD RALLY CHAMPIONSHIP

WRC 5 on üks neist kolmest (?) rallimängust, mida olen ise saanud kogeda ning võin öelda, et see sobib just võhikutele. Isegi, kui kõik abistavad tegurid on maha keeratud, on sõitmine ikkagi väga leebe. Seevastu on aga teos ise päris lõbus, kuid ei asenda hiljuti ilmunud Dirt Rallyt.

KUI OMAD PLAYSTATION VITA KONSOOLI

NEON CHROME

Kas sulle meeldib küberpunk? Kui jah, siis just see ülaltvaatega tulistamismäng on just sulle! Neon Chrome’is on lõpmata palju suvaliselt genereeritud tasemeid, mistõttu saab mäng kesta nii kaua, kuni oskused lubavad.

https://www.youtube.com/watch?v=-7gruBzOxYQ

SPY CHAMELEON

Üks eriskummaliseid mänge, millest olen kuulnud. Nimelt kehastub mängija kameeleoniks, kelle ülesandeks on tasemetest läbi saada, vahetades värve vastavalt tema keskkonnale. Tasemeid on kokku 75 ehk tegevust ning värviderohkust on palju.