fbpx

Pea kaks miljonit koopiat müünud Resident Evili uusversioon ei jätnud mängijaid külmaks ning inimesed nõudsid lisa. Hiljem välja kuulutatud uusversioon mängust Resident Evil 2 tõuseb taas päevakorda.

Hiroyuki Kobayashi on olnud seeria tugisammas esimesest Resident Evil mängust alates, alustades programmeerijana ning jõudes praeguseks produtsendi ametisse. Hiljuti antud intervjuus rääkis mees peamiselt filmidest, kuid küsimisele: „Millised on frantsiisi tulevased projektid?“ saime vastuseks, et Resident Evil 2 uusversioon ilmub millalgi üsna pea. Millist ajavahemikku see sõna täpsemalt kirjeldab, pole teada, kuid ehk toob selgitusi augusti gamescom või septembri Tokyo Game Show 2017.

Ja see ei ole veel kõik! Lisaks tegeleb Capcom veel ühe väljakuulutamata Resident Evili projektiga. RE7 juhi Kōshi Nakanishi ja RE: Revelations 2 juhi Yasuhiro Anpo antud intervjuus kinnitab Anpo, et tal on ees järjekordne töö. Saladuseloori rohkem ei kergitata, kuid on teada, et see väljakuulutamata projekt ei saa olla Resident Evil 2 või Resident Evil 7 edasilükatud lisa „Not a Hero“, sest nendest me juba teame.

Allikad: Collider; Stevivor