fbpx

Uus Forza tuleb uue Porschega

Videomängud ja autotööstus saavad järjest suuremateks sõpradeks. Aastal 2015 esitles Ford Microsofti E3 pressikonverentsil oma uut autot Ford GT. Nüüd oli Porsche kord.

https://youtu.be/Dokpy_KIuyA

Forza kihutamismängude seeria avab järgmise peatüki, sedakorda alapealkirjaga Motorsport 7. Mäng kuulutati tänavusel Microsofti E3 pressikonverentsil välja suure pauguga: esitluse raames tõmmati valge (kujundlikult, sest tegelikult oli see must) lina tuliuuelt sportautolt Porsche 911 GT2 RS. Tegemist oli järgmise sammuga Microsofti ja Porsche vahelisest koostööst, millega tehti algust antud aasta algul. Mäng ise jõuab Xbox One’i ja Windows 10 platvormidele 3. oktoobril.

7. oktoobril ilmub Xbox One X – maailma kõige võimsam ja Microsofti kõige väiksem mängukonsool. Sellel mängumasinal hakkab Forza Motosport 7 jooksma 4K resolutsiooniga 60 kaadrit sekundis. Nii Xbox One S kui ka Xbox One X saavad mängule HDR toe.

Sarnaselt eelmisel aastal ilmunud mänguga Forza Horizon 3, saab ka Motosport 7 olema Xbox Play Anywhere mäng ehk ostes mängu digitaalselt kas Windows 10 või Xbox One platvormile, saab mängu ka teisele. Samuti töötavad erinevate platvormide mängusalvestused. Forza 7 puhul pannakse erilist rõhku muutuvale ilmastikule ning võimalusele muuta mängija väljanägemist. Selle tõestuseks olid lavale toodud päris ringradadel ülikiireid aegu näitavad naissõitjad ning ka mängusisene tegelane oli naissoost. Iseasi, kui palju me virtuaalse autoga sõites suudame sellele asjaolule tähelepanu pöörata.