fbpx

PlayerUnknown’s Battlegrounds on hetkel üks kuumimaid videomänge üldse – müüginumbrid aina kasvavad ning mängijatearv ületab ootusi ja teiste poolt ette seatud tähiseid.

Mängu edu ei ole jäänud märkamatuks ka Prantsusmaa vapratele poegadele ja tütardele. Nimelt on PUBGi tõusu pingsalt jälginud ka Ubisofti ninamees Yves Guillemot, kelle sõnul võib battle royale’i laadset mängulaadi näha ehk tulevikus ka mõnes Ubisofti teoses, seda näiteks tasulise lisapaki näol. Guillemot ei näe PUBGis aga ohtu enda firma teostele, tuues näiteks Rainbow Six Siege’i ja teiste kompanii tulistamismängude edu. Selle aasta märtsis ilmunud Ghost Recon: Wildlands, Ubisofti tänavuse aasta finantsiliselt edukaim teos seni, laenaks end uuele mängulaadile justkui valatult – virtuaalne Boliivia on täis erinevaid piirkondi, milles surmaheitlust pidada.

PlayerUnknown’s Battlegrounds valmistub samal ajal ametlikuks ilmumiseks, mis peaks toimuma veel selle aastanumbri sees. Samuti töötab arendusmeeskond pingsalt, et tuua mängu üksikisikuvaates serverid ning uued kaardid.

Allikas: Ubisoft