fbpx

Eelmisel kuul sai Game of Thronesi kõik episoodid lõpetatud ning Until Dawnis kas siis kõik ellu jäetud või ära tapetud, nüüd on aga aeg heita pilk aasta kaheksanda kuu PlayStation Plus mängudele.

KUI OMAD PLAYSTATION 4 KONSOOLI

JUST CAUSE 3

Suur ja ilus maailm? Olemas. Lahe peategelane? Olemas. Täiega palju plahvatusi? Olemas.

Just Cause 3 viib Rico Rodriguezi tagasi oma kodukohta Medicisse, kus paha türann on tema riigi üle võtnud. Rico peab külvama kaost, et diktaator maha võtta, kuid selleks on tal abiks vanad tuttavad ning ka mõned uued näod.

ASSASSIN’S CREED IV: FREEDOM CRY

Freedom Cry, eraldiseisev lisa neljandale Assassin’s Creedi mängule,  jälgib endise orja Adewale lugu. Peategelane peab vabastama oma rahva orjusest, kasutades selleks enda salamõrtsukaoskusi. Ja piraadilaevu ka muidugi, sest kuidas siis muidu?

KUI OMAD PLAYSTATION 3 KONSOOLI

SUPER MOTHERLOAD

Super Motherload on järg Motherloadile, algselt brauserites mängitavale flash-mängule, mille eesmärgiks oli kaevandada ja koguda mineraale. Nüüd on seda võimalik nautida koos oma kolme sõbraga (oletades, et majas leidub piisavalt PlayStationi pulte) ning kaevandada koguni neli korda efektiivsemalt!

SNAKEBALL

Kui sa oled kunagi oma telefonis mänginud ussimängu (kindlasti oled), siis ega muud ma midagi ei oska öelda. Anna tuld ainult Dualshock 3 puldiga, mitte nuppudega 2, 4, 6 ja 8.

KUI OMAD PLAYSTATION VITA KONSOOLI

DOWNWELL

Devolver Digital suudab väljastada pea alati üpriski häid mänge ning Downwell jätkab seda traditsiooni. Kui oled kunagi mõelnud, mida sisaldab endas koduküla ärakuivanud kaev, siis lihtsalt mängi seda ühe mehe poolt tehtud teost. Tänu cross-buy funktsioonile on teos saadaval ka PlayStation4 konsoolil.

LEVEL 22

Mis juhtub, kui Margus ei saa õigeks ajaks artikleid valmis, ent ta tahab Leveli Discordi memesid saata?

Level 22.

Teose eesmärgiks on saada pidevalt sissemagav Gary oma töökohale niiviisi, et keegi ei märka, et ta on jällegi hilinenud.