fbpx

Leho mängis juulis… vähe

No pole suvel aega mängida. Juuni ja juuli suuri plaane pole jõudnud teostama hakatagi. Mõningad tunnid on siiski kuvari ees veedetud ja ühest kogemusest mõne lause pigistan välja.

The Fidelio Incident

…on järjekordne kõndimissimulaator. Suurema osa mängurite poolt kõvasti kiidetud. Mina aga vaimustuses ei ole. Samas pole mäng halb. Sürreaalsusesse kalduvad lood lihtsalt ei kõneta mind. Küll aga näitab Unreal 4 mootor läbi silmade vaatevinklist kenat jäist Islandit ning ka muusika ja kõned on korralikud. Kõnnisimule omaselt on mängitavus lihtne ja mõistatused peamurdmist ei vaja. Avastamist ootavad taustainfot paljastavad lehekesed (mida ma muidugi avaldada ei saa) ja kummalised rajatised kummalistes kohtades.

Kõige huvitavam aspekt minu jaoks selles USA mängukeses on külma muutmine tapvaks vaenlaseks. Kas polnud sama nüanssi – liiga kaua pakases viibimine närib tervist ning hinge saab sees hoida vaid soojusallika leidmisega – kasutatud vanades Euroopa tulistamismängudes Cryostasis ja Serious Sam II?

Kes kinnitab, mäletan ma õigesti?