fbpx

Life is Strange oli üks 2015. aasta huvitavamaid videomänge, seega pole ime, et arendaja Dontnod selle aasta maikuus lõpuks murdus ning avaldas, et jah, järjeosa on tõepoolest tegemisel.

Aga see ei ole veel kõik, nagu öeldakse telepoodides – nimelt saab teos lisaks teisele osale ka eelloo, mis kannab nime Before the Storm ning räägib Chloe elust enne seda, kui esimese osa peategelane Maxine Caulfield ei ole veel Arcadia Bay elu oma ajas rändamise võimetega pea peale pööranud. Värskelt internetiavarustesse paisatud mänguvideo annab meile võimaluse tutvuda nii mängu endaga kui ka sel korral Chloe’ile hääle kinkiva Rhianna DeVriesega, kes asendab häälnäitlejate streigi tõttu eemale jäänud Ashly Burchi (viimane töötab mängu juures siiski konsultandina).

Life is Strange: Before the Storm jõuab PC, PS4 ja Xbox One’i peale 31. augustil.