fbpx

Tundub, et Prantsuse mängustuudio Dontnodi tööpäevad muutuvad aina pikemaks – lisaks sellele, et tehakse tööd oma eelmise hittmängu Life is Strange järjeosa kallal, löödi käed ka Bandai Namcoga, et luua täiesti uus narratiivipõhine seiklusmäng.

Bandai Namco sõnul on partnerlus Dontnodiga osake kirjastaja plaanist luua uutele turgudele suunatud sisu, millega on juba algust tehtud selliste mängudega nagu Little Nightmares ning Get Even. Nüüd aga suunatakse pilgud uue žanri poole, milleks on just Dontnodi viimaste aastate leivanumber, ehk eelkõige heale loole suurt rõhku asetavad valikupõhised seikluskogemused.

Mõlemad osapooled on väga elevil, rohkem infot projekti kohta peame ootama aga alles järgmise aastani. Seni saame analüüsida kahte konseptsioonipilti, mis ehk annavad pisut aimu, milliseid teemasid mäng käsitleda võib.

Life is Strange’i sõpradel on põhjust aga juba sel nädalal rõõmu tunda, sest seeria eellugu, Life is Strange: Before the Storm (mille tegijaks küll teine stuudio Deck Nine), ilmub juba sel nädalal, 31. augustil.

Allikas: Bandai Namco